2013. június 24., hétfő

Introduction

Helló, kedves idetévedők!
Soha nem voltam jó az ilyen köszöntőkben, így nem is tudom, mit írjak ide. Ez a történet, ami egy One Direction fanfiction lesz, nem is olyan rég pattant ki a fejemből, és rögtön úgy döntöttem, hogy papírra (jelen esetben klaviatúrába) vetem.
Ez a kis bevezető egyelőre csak egy ízelítő, de remélem, felkelti érdeklődéseteket! 
Kellemes olvasást!
xoxo,
Eleanor Holmes

..................................................



Introduction


Eilish Sparks egy tizenhét éves, vidám természettel megáldott lány, aki boldogan tengeti mindennapjait.
De egy nap minden megváltozik.
A lány élete egy véletlen baleset miatt teljesen felfordul… Egy szempillantás alatt minden napsugár eltűnik Eilish életéből.
Vajon képes lesz valaki ezen változatni? Képes lesz-e mosolyt csalni a lány arcára és örömet vinni az életébe? Lehetséges, hogy a boldogságot egy fiú karjaiban találja meg? Lehetséges, hogy az igaz szerelem végig ott volt az orra előtt, és ő elsiklott felette?
Képes lesz Eilish újra élni?
Újra szeretni?

4 megjegyzés:

  1. Hi Sweetheart!
    Végre, hallgattál szüntelen könyörgésemre, és megnyitottad a blogot. Már az első pillanatban, mikor meséltél róla, tudtam, hogy különleges lesz, és hatalmas megtiszteltetés, hogy apró részben ugyan, de részt vehettem az alkotási folyamatban. Mondtam már, hogy alig várom az első részt?
    Love,
    Soph

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hey Darlin!
      Nagyon szépen köszönöm a támogatást, amit tőled kaptam! Nem csak kis részben vettél részt, hanem nagy részben hisz a te érdemed a blog kinézete! Örülök, hogy különlegesnek tartod. Nagyon sokat gondolkoztam rajta, és ebben persze te is segítettél!
      Próbálom minél hamarabb hozni a részt!
      xoxo,
      El

      Törlés
  2. Kedves El!
    Igazán örültem a hírnek, miszerint nyitsz egy új blogot, mivel imádom ahogy írsz.. A prológus szerintem egyáltalán nem sablonos, igazán érdekesnek ígérkezik. Alig várom az első részt!!
    xoxo, ~fruu.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves ~fruu.!
      Nagyon szépen köszönöm a dicséretet, nagyon jól esik! :)Örülök, hogy a prológus elnyerte a tetszésedet. Próbálom minél hamarabb hozni az első részt!

      P.s.: Láttam, hogy feliratkoztál a blogra, amit nagyon szépen köszönök! :)
      xoxo,
      Ellie

      Törlés